Hur man applicerar hårförlängningar

Vill du lära dig att applicera hårförlängningar? Då bör du ta en titt här. Du får en steg-för-steg-guide för att tillämpa var och en av de olika typerna av hårförlängningar vi erbjuder på Myextensions.

Videoguide

Så här applicerar du clip on extensions

Clip on extensions fästs i håret med små diskreta clips, vilket gör det otroligt enkelt att applicera håret själv, där hemma framför spegeln. Därför är clip on extensions så populära - för både nybörjare och mer vana användare.

I videon kan du se hur vi rekommenderar att du applicerar dina clip on extensions för att få bäst resultat.

Videoguide

Så här applicerar du halo extensions

Det har aldrig gått snabbare att få långt hår än med halo extensions. Halo extensions är en 30cm bred hårträns som fästs i ditt hår med hjälp av fastsydda clips och en osynlig tråd/wire.

I videon ser du se hur enkelt det är att applicera din halo.

Så här applicerar du clip in ponytail

Med ponytail extensions får du den mest imponerande hästsvansen på några få minuter. Håret sätts fast runt din egen hästsvans med en liten kam, och kardborreband. Du kan enkelt variera din look med en high pony eller en low pony, eller genom att fläta håret.

Se videon och lär du hur du applicerar din nya ponytail.

Applicering av permanenta extensions

Det är viktigt att komma ihåg att dessa tekniker kräver träning innan det blir perfekt. Man kan därför inte förvänta sig att bli en professionell extensionist efter att ha sett dessa guider. Men det kan hjälpa dig att komma igång. Klicka på önskad guide nedan: