★ ★ ★ ★ ★

Skandinaviens bäst bedömda hair extensions

Vilken typ av hair extensions ska jag välja?

Why Myextensions?

✓ Vi har Skandinaviens bäst bedömda hair extensions

✓ Du får ett brett urval av läckert hår

✓ Du får garanterat hög kvalitet

✓ Du har 30 dagars retur

✓ Du kan köpa nu, och betala senare

✓ Och vi sitter redo att hjälpa dig

Alla förtjänar att få sitt drömhår

EST. 2009

Leverantör av läckert hår sedan 2009

VÅR MISSION

"Myextensions grundandes med en mission om att ge kvinnor det hår de drömmer om, men som de själva inte fick naturligt. Vi vet att om man har det bra på utsidan, så smittar det också av på insidan. Det vill vi gärna bidra till."

Brett sortiment av hair extensions

Hos Myextensions hittar du ett brett sortiment av äkta hair extensions. Vi arbetar varje dag för att alla ska kunna få det hår de drömmer om. Därför har vi en rad olika typer av hair extensions, och ett brett färgsortiment, så att du kan hitta den rätta matchningen till just ditt hår. Du kan välja mellan icke-permanenta hair extensions, som du själv tar på och av efter behov, eller så kan du välja att få applicerat mer permanenta hair extensions, som sitter i ditt hår i en längre period, vanligtvis 6-8 veckor.

ICKE-PERMANENTA EXTENSIONS
Clip on - Vår bestseller med clips
Halo extensions - Extra enkelt och snabbt
Clip in ponytail - Perfekt ponytail på 2 min.

Clip on
Clip on extensions är vår absoluta bestseller. Håret är enkelt att ta på och av själv, då man endast fäster det med små clips. Ett set clip on extensions består av flere sektioner hår i olika bredd, som fördelas runt omkring i ditt eget hår för att ge en naturlig och fyllig look. Clip on extensions är en flexibel lösning, som passar de flesta. Om du är nybörjare, har tunt eller tjockt hår, långt eller kortare hår, så kommer du att älska dina clip on extensions. Köp clip on extensions här.

Halo extensions
Med halo extensions är det extra enkelt och snabbt att få långt och fylligt hår. Håret är samlat i en bred sektion, som sitter ordentligt fast i ditt hår med hjälp av små clips, och en osynlig tråd. Tråden ger extra komfort och säkrar att håret inte känns tungt. Halo extensions kan användas av alla, och är speciellt bra för nybörjare. Du får mest naturligt resultat om ditt hår har lite längd, och inte är supertjockt. Köp halo extensions här.

Clip in ponytail
Med ponytail extensions kan du få en helt perfekt ponytail på bara några få minuter. Håret fästs enkelt runt omkring din egen hästsvans med ett kardborreband och en liten kam, som säkrar att den sitter fast hela dagen. Du väljer själv om du vill ha en high pony, en låg sofistikerad hästsvans, eller om du vill göra en tjock, lång fläta. Möjligheterna är många! Köp clip in ponytail här.

PERMANENTA EXTENSIONS
Hårtränser - Naturligt & hållbart resultat
Tape extensions - Ultratunna & diskreta
Nail hair / Keratin - Små flexibla keratinfästen
Microring extensions - Små skonsamma fästen

Hårtränser
Hårtränser består av en bred sektion med hår, som klipps av i kortare sektioner och appliceras i ditt hår. De mest populära metoderna till applicering av hårträns ar ”flätmetoden”/”weaving" och ”micro weft”. Vid flätmetoden sys hårtränsen fast på en tunn fläta i hårbotten, medan den sys fast på en rad microringar vid micro weft-metoden. Hårtränser kan användas i alla hårtyper och ger ett väldigt naturligt och hållbart resultat. Som bonus kan du även använda dina hårtränser som clip on extensions genom att sy fast clips. Köp hårtränser här.

Tape extensions
Tape extensions är en bestseller inom de mer permanenta typerna av hair extensions. De är enkla att applicera, och väldigt diskreta. Våra tape extensions är 4 cm breda, som appliceras med en hållbar tape över och under en slinga av ditt eget hår. Tapebitarna är ultratunna, så de ligger helt tätt mot hårbotten. Därför är tape extensions en perfekt lösning om du har tunt hår, men de kan såklart användas i alla hårtyper. Tape extensions kan enkelt återanvändas och appliceras på nytt, det kräver endast ny tape. Köp tape extensions här.

Nail hair / Keratin
Nail hair extensions är tunna slingor som limmas fast i ditt hår med hjälp av varmt keratin. Eftersom nail hair just appliceras i tunna slingor, med små diskreta fästen, så känns det som ditt eget hår när du drar fingrarna igenom håret. Fästena göms lätt i ditt hår då keratinet är genomskinlig. Nail hair extensions kan vara lite svårare att återanvända och applicera på nytt, men det går såklart genom att tillföra ny keratin till slingorna. Köp nail hair här.

Microring extensions
Microring extensions påminner om nail hair, då båda appliceras slinga för slinga. Men med microring extensions applicera slingorna med hjälp av små microringar, som kläms fast i ditt eget hår. De blir inte lika ”osynligt” som med keratinet, men det är däremot mer skonsamt. Microring extensions kan enkelt återanvändas och appliceras på nytt genom att byta ut microringarna. Köp microring extensions här.

VAD SKA JAG VÄLJA?
Är du osäker på vilken typ av hair extensions du ska välja? Vi sitter alltid redo att hjälpa dig med att hitta rätt typ av hair extensions till din hårtyp, och i rätt färg. Skicka ett mail till kundservice@myextensions.se eller ring oss på tel. +45 42 510 300. Du kan också dyka ner i vårt guideuniversum och bli klokare på allt om extensions.

*Baserat på högst score på Trustpilot i kategorin "Hårförlängningsleverantör", inhämtat 7/12/2022.