Om Myextensions

Vi ger dig ditt drömhår.

Välkommen till Myextensions

Myextensions startades i februari 2009 av Cate Klyvø – som än idag är ägare. Under de första åren såldes alla hårförlängningar online, men sommaren 2012 öppnade vi vår första fysiska butik som även inrymmer en salong i Aalborg, Danmark.

Vi kan inte alla vara lika lyckligt lottade…

"Jag kommer från en syskonskara på tre, med mig som den yngsta. Både min bror och syster har turen att ha ett vackert och fylligt hår, men när det kom till mig fanns det till min stora förtret inte mycket hår att få längre. Jag föddes därför med mycket tunt hår, vilket har varit anledningen till mitt stora intresse för löshår. Hår betyder mer för de flesta än vad man kanske tror. Det är därför Myextensions är en stor del av mig."

- Cate, ägare

100% naturligt

Hår kan ta bort självförtroendet. Hår kan ge dig självförtroende. Hår kan förändra din självbild. Hår kan skilja de bra dagarna från de dåliga. Oavsett om du gillar det eller inte har håret en enorm inverkan på vårt humör och vårt sätt att vara. Mer än 70 % av alla kvinnor är missnöjda med sitt hår – en siffra som vi har som mål att ändra på.

Din skönhet är något du definierar. För det är ditt hår, ditt val och din skönhet. Vi hjälper dig på vägen med fina extensions i 100 % äkta hår för en naturlig look – sen är resten upp till dig!

Vi finns här för att hjälpa – det är dig vi är här för

Vi har ett skickligt team av specialister som ser till att allt går smidigt. Om du har några frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via e-post på kundservice@myextensions.se eller via telefon på +45 42 51 03 00.