Vi har håret du drömmer om

Välkommen till Myextensions

Jag heter Cate Klyvø och du kanske redan har pratat eller skrivit till mig om du har kontaktat supporten. Jag är ägare till Myextensions, som grundades i februari 2009. Under de första åren skedde all försäljning av hårförlängningar online, men sommaren 2012 valde jag att öppna den första fysiska butiken, med både en butik och tillhörande salong i centrala Aalborg "Nordens Paris" i Danmark.

Vi kan inte alla ha lika tur...
Jag kommer från en syskongrupp av tre, där jag är den yngsta. Både min bror och syster är lyckligt lottade och har fått en fint och fylligt hårsvall, men när turen kom till mig fanns det, till min stora irritation, tyvärr inte så mycket hår kvar. Jag föddes därför med mycket tunt hår, vilket väckte mitt stora intresse för hårförlängningar. Det är bara något speciellt och feminint med ett långt, vackert och fylligt hår. Det är därför Myextensions är mitt hjärtebarn.

Härligt hår för alla
Jag har en vision att erbjuda hair extensions av högsta kvalitet och till överkomliga priser. Det är en pågående process som kräver att vi är uppdaterade med de senaste trenderna och alltid är djupt involverade i alla beslut som fattas. Därför har vi valt att bara sälja vårt eget varumärke "Myextensions". Håret produceras i Asien, där de har specialiserad kunskap och lång erfarenhet av hårförlängningar. Våra partners i Asien är noggrant utvalda för att säkerställa att håret är i bästa kvalitet till bästa pris. Tillverkaren ser till att testa hårkvaliteten innan den skickas till Danmark. Detta gör att vi kan hålla en hög standard på kvaliteten på våra hårförlängningar.

Det kräver girl power
Jag har ett team bakom mig som hjälper mig att hålla allt igång varje dag. Vi är alltid tillgängliga för hjälp och vägledning. Om du har frågor eller behöver hjälp är du mer än välkommen att kontakta vår support via e-post kundservice@myextensions.se eller på telefon +45 42 510 300 (svensk support).

Träffa teamet

Cate - Ägare

Cate grundade Myextensions år 2009. Allt började med webbshop, men senare tillkom butik & salong. Vår girl boss ansvarar idag för att driva verksamheten framåt och produktutveckling. Hon är entreprenör ut i fingerspetsarna och full av idéer. Hon är på jakt efter ett sommarhus där hon kan spendera tid med hela familjen.

Camilla - Marketing manager (föräldraledig)

Camilla började på Myextensions i februari 2016. Hon är utbildad konceptutvecklare och står får marknadsföring, foto/video och sociala medier. Hon är en flexitarian och intresserad av matlagning, såklart speciallt intresserad av vegetarisk och plantbaserad mat.

Cecilie - Grafisk designer

Cecilie är vår kreativa grafiska designer och står får vår grafiska look, online och offline. Hon redigerar videos i sömnen samtidligt som hon planerar inför nästa photoshoot. Cecilie har arbetat på Myextensions sedan november 2019. Hon är livrädd för åska och har en crush på Justin Bieber.

Michael - Projektledare

Michael har varit en del av teamet sedan augusti 2020 och vi säger ofta "vad gjorde vi utan honom tidigare?". Han har en bakgrund som utvecklare, teamledare och projektledare med erfarenhet från IT-branschen. Han har stor passion för fotografering och älskar att resa, har t.ex. bott i Vietnam.

Stina - Country manager Sverige

Stina startade på Myextensions i april 2021. Hon har lång erfarenhet inom marknadsföring och projektledning. Hon ansvarar för branding & marknadsföring på den svenska marknaden. Hon älskar det danska ordet hygge; the ritual of life's simple pleasures och hon säger aldrig nej till ett glas bubbel, eller två.

Line - Kundservice

Line startade hos Myextensions i maj 2021. Hon har över 15 års erfarenhet från frisörbranschen med massor av kunskap i bagaget och passar därför som handen i handsken att kunna hjälpa och guida våra kunder. Hon har alltid ett stort leende på läpparna och hon är galen i sushi.

Tonja - E-commerce & kundservice

Tonja startade som säljelev hos Myextensions i juli 2019. Hon har enorm kunskap om hair extensions som hon använder när hon guidar kunder i butiken, på mail/sociala medier och över telefon. Hon älskar stenhård dansk hiphop och rap, och höjer volymen till max när Artigeardit eller Kesi spelas på radion.

Majbritt - Stylist & extensionist

Majbritt blev en del av teamet på My Hair Studio i juni 2016 och har över 18 års erfarenhet som frisör. Hennes frisörhjärta slår extra hårt för klipptekniker. Har har alltid ett festfyrverkeri av färger både på kläder, skor och accessoarer (och runt sin arbetsplats).

Josefine - Stylist & extensionist

Josefine älskar framförallt att arbeta med långt, läckert hår. Något annat hon älskar är godis i alla former, och parkeringsböter... (fråga henne hur många hon fick förra året). Hon började arbeta på My Hair Studio i augusti 2019 och därefter utbildats till extensionist hos oss.

Maiken - Stylist & extensionist

Maiken har varit anställd på My Hair Studio sedan november 2019. Hon är speciellt förtjust i ljusa slingor i olika tekniker, och långa läckra hårförlängningar. Hon är en liten person men med stor personlighet och ännu större hår. Vår "skagbo" lyser självt som ljuset över Skagen.

Sabrina - Stylist & extensionist

Sabrina älskar att göra de stora förvanligarna, och hon är en mästare på det. Hon har varit en del av My Hair Studio-teamet sedan december 2015 och är daglig ledare på salongen. Sabrina är vår alldeles egen TikTok-stjärna och en "crazy cat lady", hon är nämligen galen i katter.