Vi har håret du drömmer om

Välkommen till Myextensions

Jag heter Cate Klyvø och du kanske redan har pratat eller skrivit till mig om du har kontaktat supporten. Jag är ägare till Myextensions, som grundades i februari 2009. Under de första åren skedde all försäljning av hårförlängningar online, men sommaren 2012 valde jag att öppna den första fysiska butiken, med både en butik och tillhörande salong i centrala Aalborg "Nordens Paris" i Danmark.

Vi kan inte alla ha lika tur...
Jag kommer från en syskongrupp av tre, där jag är den yngsta. Både min bror och syster är lyckligt lottade och har fått en fint och fylligt hårsvall, men när turen kom till mig fanns det, till min stora irritation, tyvärr inte så mycket hår kvar. Jag föddes därför med mycket tunt hår, vilket väckte mitt stora intresse för hårförlängningar. Det är bara något speciellt och feminint med ett långt, vackert och fylligt hår. Det är därför Myextensions är mitt hjärtebarn.

Härligt hår för alla
Jag har en vision att erbjuda hair extensions av högsta kvalitet och till överkomliga priser. Det är en pågående process som kräver att vi är uppdaterade med de senaste trenderna och alltid är djupt involverade i alla beslut som fattas. Därför har vi valt att bara sälja vårt eget varumärke "Myextensions". Håret produceras i Asien, där de har specialiserad kunskap och lång erfarenhet av hårförlängningar. Våra partners i Asien är noggrant utvalda för att säkerställa att håret är i bästa kvalitet till bästa pris. Tillverkaren ser till att testa hårkvaliteten innan den skickas till Danmark. Detta gör att vi kan hålla en hög standard på kvaliteten på våra hårförlängningar.

Det kräver girl power
Jag har ett team bakom mig som hjälper mig att hålla allt igång varje dag. Vi är alltid tillgängliga för hjälp och vägledning. Om du har frågor eller behöver hjälp är du mer än välkommen att kontakta vår support via e-post kundservice@myextensions.se eller på telefon +45 42 510 300 (svensk support).

Träffa teamet

Cate - Ägare

Camilla - Project coordinator

Cecilie - Grafisk designer

Michael - E-commerce manager

Peter - Business Analyst

Julie - Office assistant

Kundservice

Emma - Kundservice

Nicole - Kundservice

Cecilie

Malene

Salong

Josefine - Stylist & extensionist

Maiken - Stylist & extensionist

Sabrina - Stylist & extensionist

Majbritt - Stylist & extensionist