Hur hittar jag den rätta färgen på hair extensions?

Det kan vara en utmaning att hitta precis rätt färg på hårförlängningar som matchar din hårfärg. Därför är här tre enkla steg som hjälper dig att hitta din färgmatchning.

3 steg att hitta fin färg

1. Titta på dina hårtoppar

Kontrollera din hårfärg korrekt
Ett av de största felen du kan göra när du ska hitta rätt färg på dina extensions är att försöka färgmatcha din bottenfärg med dina extensions. Du ska faktiskt göra exakt motsatsen och kolla färgen på längerna och hårtopparna.

Titta på dina hårtoppar och hitta den färg som passar bäst
Anledningen är att det är vid dina hårtoppar som övergången från ditt eget hår till dina hårförlängningar kan ses. Och därför bör dessa färger vara så nära varandra som möjligt. Du bör därför jämföra dina hårtoppar med våra bilder i våra olika färgnyanser när du väljer extensions.

Kolla på dina hårtoppar
Färgring med Myextensions färger

2. Köp en färgring

Se alla våra färger i verkligheten
Vår färgring innehåller en färgkarta med alla våra färger i sortimentet. Om du till exempel har mörkbrunt hår men inte vet exakt vilken färgnyans som är bäst, kan du hålla alla våra bruna nyanser mot dina hårtoppar och hitta den som passar bäst.

Är du frisör eller extensionist?
Om du arbetar professionellt med applicering av hårförlängningar kommer det att vara en fördel att ha en färgringen i salongen. På det sättet har du alltid möjlighet att snabbt matcha din kunds hårfärg med våra extensions.

3. Låt oss hjälpa dig

Vi hjälper till att matcha din färg
Vi hjälper våra kunder dagligen att hitta rätt färg på hårförlängningar. Om du har svårt att veta vilken som är din bästa färgmatchning, skicka ett mail till oss med bilder på ditt hår, så hjälper vi dig!

Så här gör du det
Det är viktigt att bilderna av ditt hår tas i naturligt dagsljus och utan filter på. Vi måste kunna se allt ditt hår, så ta gärna några olika bilder och bifoga bilderna i e-postmeddelandet med en kort beskrivning av dina önskemål. Då hjälper vi dig på allra bästa sätt.

1. Placera dig själv i dagsljus
2. Ta några bilder av ditt hår
3. Skicka dem till
kundservice@myextensions.se
4. Vi skickar en färgmatchning tillbaka till dig så snart som möjligt

Ta en bild av ditt hår