Hårkvalitet - Original eller Luxury?

Läs om skillnaden mellan våra Original & Luxury Quality hair extensions på denna sida, och hitta den kvalitet som passar dig bäst.

Välj mellan 2 hårkvaliteter

Hos Myextensions går vi aldrig på kompromiss med kvaliteten. Vi har två fantastiska hårkvaliteter du kan välja mellan, nämligen Original Quality & Luxury Quality. Den största skillnaden mellan kvaliteterna ligger i hårets hållbarhet. Det kan vara svårt att värdera vilken kvalitet som är rätt för dig. Läs vidare och lär dig mer om kvaliteterna, så du kan välja rätt kvalitet på dina hair extensions.

Original quality hair extensions

ORIGINAL QUALITY

Våra Original Quality hair extensions är 100% äkta hår, i riktigt fin kvalitet. Under produktionen färgas håret under en snabb, kemisk process. Den snabba processen gör att priset blir billigare, men det kan också förkorta hårets hållbarhet. Du ska dock inte vara i tvivel om, att det fortfarande är riktigt bra kvalitet.

Hållbarhet upp till 6 månader
Använder du håret dagligen har våra Original Quality extensions en hållbarhet på upp till 6 månader (i vissa fall håller de faktiskt ännu längre). Vi har 30 dagars garanti på att håret inte tovar sig, eller frizzar utöver det normala vid korrekt applicering, användning och skötsel.

Det prismedvetna valet
Hair extensions i Original Quality är perfekt för dig, som vill ha en god kvalitet till lägre pris. Byter du ofta hårfärg, är det också en riktigt god idé att välja våra Original Quality, så kan du med bättre samvete byta ut håret oftare.

LUXURY QUALITY

Med våra Luxury Quality hair extensions får du 100% äkta hår i en helt fantastisk kvalitet. Vi har valt ut det bästa håret på marknaden till denna kvalitet för att säkra en produkt i absolut bästa klass. Till skillnad från Original Quality hair extensions så har dessa extensions genomgått en betydligt skonsammare, och längre kemisk process under färgningen. Det ger ett starkare hår, som kan användas längre.

Hållbarhet upp till 2 år
Använder du Luxury Quality hair extensions dagligen kan du förvanta dig en hållbarhet på upp till 2 år (och i vissa fall ännu längre). Vi ger dig hela 5 månaders garanti på att håret inte tovar sig, eller frizzar sig vid korrekt applicering, användning och skötsel.

Det kvalitetsmedvetna valet
Våra Luxury Quality hair extensions är till dig som önskar den allra bästa kvalitet. Använder du alltid hair extensions är det en bra idé att välja Luxury Quality. Hårets fantastiska kvalitet gör att du kan applicera och använda det igen och igen (och igen!), vilket gör att du kan spara pengar i det långa loppet.

Luxury quality hair extensions

Frågor om hårkvaliteterna

Hur lång är hållbarheten på håret?
ORIGINAL:
Håret har en hållbarhet på upp till 6 månader (eller längre) vid rätt skötsel. Ljust hår kommer alltid att ha en kortare hållbarhet än mörkt hår då det har genomgått en längre kemisk behandling.
LUXURY:
Håret har en hållbarhet på upp till 2 år och kan användas om och om igen. Ljust hår kommer alltid att ha en kortare hållbarhet än mörkt hår då det har genomgått en längre kemisk behandling.

Är det 100% äkta hår?
ORIGINAL:
Ja, håret är 100% äkta löshår.
LUXURY:
Ja, håret är 100% äkta löshår.

Är håret ursprungligen virgin hair (jungfruhår), dvs. obehandlat sedan tidigare?
ORIGINAL:
Nej, håret kan ha färgats tidigare.
LUXURY:
Ja, håret är friskt och starkt och har inte genomgått kemisk behandling förr.

Hur har håret färgats?
ORIGINAL:
Snabb och effektiv blekning och färgning av håret, vilket i sig kan vara en kemiskt hård process, precis som när vi bleker och färgar vårt eget hår.
LUXURY:
Håret bleks och färgas över flera gånger med milda produkter för att skydda håret. En mycket mild process som pågår i upp till 9 dagar.

Var kommer håret ifrån?
ORIGINAL:
Håret kommer från Asien.
LUXURY:
Håret kommer från Asien.

Kan håret återanvändas?
ORIGINAL:
Ja, Original Quality hair extensions kan återanvändas och appliceras på nytt, med rätt skötsel.
LUXURY:
Ja, Luxury Quality hair extensions kan återanvändas många gånger och håller samma fantastiska kvalitet under lång tid.

Tål håret plattång och locktång?
ORIGINAL:
Ja, du kan med fördel platta håret regelbundet, för att tämja och platta ner hårets fjällskikt, vilket ger mjukhet och glans. Och självklart kan du styla och locka håret. Kom alltid ihåg att använda värmeskyddande produkt!
LUXURY:
Ja, du kan vara fördel platta håret för att att släta ut hårets fjällskikt, vilket ger mjukhet och glans. Och självklart kan du styla och locka håret. Kom alltid ihåg att använda värmeskyddande produkt!

Kan håret färgas?
ORIGINAL:
Ja, men det rekommenderas inte eftersom håret redan har genomgått en kemiskt hård process. Men du kan använda en färgbomb i håret (en vårande inpackning med färgpigment) för att fräscha upp färgen.
LUXURY:
Ja, men slutresultatet är på egen risk, då vi inte kan garantera hur håret reagerar på färgen. Men du kan använda efärgbomb i håret (en vårande inpackning med färgpigment) för att fräscha upp färgen.

Hur är hårets behov av skötsel?
ORIGINAL:
Du bör förvänta dig att håret är i stort behov av skötsel och hårvård för att hålla länge. Vi rekommenderar alltid köp av rekommenderade hårvårdsprodukter.
LUXURY:
Håret behöver måttlig vård. Vi rekommenderar alltid köp av rekommenderade hårvårdprodukter för att säkerställa att håret håller sig friskt och vackert så länge som möjligt.