Genom att bli återförsäljare av Myextensions produkter får du nöjda kunder, en kvalitetsprodukt, ökad försäljning i salongen och möjligheten att använda vår premiumrabatt. Ju mer du köper, desto mer sparar du. Är du frisör, stylist eller extensionist? Och vill du sälja kvalitetshår till bra priser? Då har du kommit till helt rätt ställe. Du kan bli premiumkund på Myextensions.

Myextensions bonuskund
På Myextensions erbjuder vi en premiumrabatt, där du som återförsäljare sparar 5% på våra redan låga priser och kan spara upp till 10%, beroende på hur mycket och hur ofta du köper. Du kan höra mer om våra rabattsteg och bli Myextensions premiumkund genom att fylla i kontaktformuläret längst ner på sidan.

Du kan välja mellan hårkvalitet Original Quality eller Luxury Quality

Extensions som uppfyller kundernas behov
Du upplever troligtvis att dina kunder har olika behov och önskemål inom hårförlängningar, gällande pris, metod eller kvalitet. Till exempel vill vissa ha en tillfällig hårförlängning, medan andra är mer regelbundna användare av extensions. Det kan därför vara fördelaktigt för dig som återförsäljare och förlängare att kunna anpassa både pris, kvalitet och metod till dina kunders nuvarande behov.

En skräddarsydd lösning
På Myextensions har vi två olika hårkvaliteter, nämligen ORIGINAL och LUXURY. Dessutom har vi ett brett utbud av olika metoder och en mängd olika färger, så det finns något för varje kunds hår och önskan. Som Myextensions-återförsäljare kan du därför erbjuda dina kunder en skräddarsydd lösning som garanterar dem ett fantastiskt resultat.

Original Quality - Det prismedvetna valet
Vårt Original Quality hår har en bra hållbarhetstid på mellan 2-6 månader - eller längre med rätt om man tar hand om det korrekt. Om du letar efter bra kvalitet till ett förmånligt pris är det här håret du letar efter.

Luxury Quality - Det kvalitetsmedvetna valet
Vårt Luxury Quality hår har en hållbarhet på upp till 2 år och kan appliceras om och om igen. Om du vill ha en riktigt bra kvalitet med lång livslängd, välj då vårt Luxury Quality hår.

Bli en återförsäljare direkt

Ansök idag och boosta försäljningen i din salong som Myextensions-återförsäljare. Din rabatt börjar vid 5% från dag ett. Du ansöker om att bli återförsäljare genom att kontakta oss via kontaktformuläret på den här sidan, eller skicka ett mail till kundservice@myextensions.se. Vi strävar efter att komma tillbaka till dig inom 24 timmar.

Vi behöver följande information från dig:
  • Fullständiga namn
  • E-post
  • Företagsnamn
  • Organisationsnummer
  • Adress
  • Telefonnummer

Bli återförsäljare

Genom att registrera dig som återförsäljare accepterar du också att vi får skicka relevant marknadsföring till dig.