Kan jag få lockiga extensions?

Vill du få långt och fylligt hår med hjälp av löshår, men är du i tvivel om det går då du har naturliga lockar i håret? Oroa dig inte, du kan enkelt använda hårförlängning i ditt lockiga hår. Läs vidare och lär dig hur.

Hair extensions med lockar

På Myextensions har vi valt att inte ha lockiga extensions i vårt sortiment, och det finns flera anledningar till detta. Vi använder bara hår av högsta kvalitet till våra extensions, och det bästa håret på marknaden är naturligt slätt. Därför kommer det att vara nödvändigt att permanent locka håret för att lägga till lockar.

Permanenta lockar kan skada håret

Permanentvätska kan riskera att försämra kvaliteten på dina extensions, och de permanenta lockarna har en begränsad hållbarhet. Dessutom faller permanentade lockar ofta lite annorlunda än naturliga lockar. Vi kan därför inte garantera kvaliteten på dina extensions om du permantentar dom. Vi rekommenderar dig istället att använda en locktång för att göra vackra lockar i dina extensions.

Videoguide

Vackra lockar med hjälp av locktång

Det är superenkelt att locka dina extensions med vår locktång. Locktången finns i tre olika storlekar, så du kan göra lockarna i den storlek som passar ditt hår. I våra extensions håller lockarna riktigt bra, så du kan uppleva att lockarna håller sig vackra i flera dagar. Kom ihåg att använda värmeskydd innan du lockar håret så att värmen inte skadar det.

Se hur du använder locktången i videon.