Användarvillkor

Allmänna villkor för köp på webbshoppen
Följande försäljnings- och leveransvillkor gäller för alla leveranser från Myextensions. Villkoren gäller i de fall inga andra skriftliga avtal har ingåtts mellan köparen och Myextensions.

Kontaktinformation:
Myextensions Aps
Nørregade 4, st. th.
9000 Aalborg
Danmark

Org.nr.: DK-44147157

Kontaktperson: Cate Klyvø
Tel: +45 42 510 300
E-post: kundservice@myextensions.se

DOKUMENTATION & INSTRUKTIONER

Om det finns produktbeskrivningar och användarmanualer för produkten ingår dessa i leveransen från Myextensions. Om du vill ha mer information eller råd från oss är detta endast för vägledning.

LEVERANS & TRANSPORT

Alla beställningar skickas med Bring, om inte annat avtalats separat mellan köparen och Myextensions. Varorna skickas vanligtvis inom 24 timmar (måndag-fredag) efter mottagande av order och betalning. Leverans till köparens adress i Sverige sker därför normalt inom 1-3 arbetsdagar. Den angivna leveranstiden är vägledande och kan således skilja sig åt.

RETUR

Om du vill returnera en produkt måste detta göras via vår returportal, som du hittar på sidan Retur och byte.
Skulle paketet skickas i retur till oss för avhämtning i paketutlämning kan vi vägra att hämta ut paketet, eller ta ut en avgift på 49 SEK för uthämtningen.

ANSVAR FÖR PRODUKTERNA

Ansvaret för produkter som beställs i vår webbshop övergår till köparen vid leverans. När du returnerar en produkt, kom ihåg att spara ditt kvitto från inlämningsstället, eftersom du är ansvarig för paketet och produkten tills vi mottager det.

PRESENTKORT

Presentkort kan användas online på webbshoppen. Ett presentkort är giltigt i tre år från inköpsdatumet. Presentkort kan inte återbetalas.

REKLAMATION

Rätten till reklamation är tre år och vi följer inköpslagen i samband med reklamationer. Om du upptäcker ett fel, kontakta Myextensions omedelbart. Som regel kan du bara klaga på fel som visas senast två år efter att du har mottagit varan. Som konsument kan du välja om produkten ska repareras eller bytas ut. Undantaget från denna allmänna regel är om ersättning är omöjlig eller kommer att leda till oproportionerliga kostnader för Myextensions.

För produkter med begränsad hållbarhet är din rätt till överklagande begränsad till den hållbarhetstid som Myextensions har gett dig med tanke på produktsidor och andra innehållssidor.

Vi lämnar alltid garanti på våra hårförlängningar, så att du kan vara trygg när du handlar av oss. Garantin på våra produkter av originalkvalitet gäller i 1 månad, medan garantin på våra produkter av lyxkvalitet gäller i 5 månader. Garantin täcker att håret inte blir frizzigt eller tovar sig utöver det vanliga.

Vanligt slitage av värmestyling, felaktig skötsel etc. täcks inte av garantin, eftersom detta alltid kommer att skada både ditt eget hår och dina extensions. Vi kan inte ge någon garanti för den faktiska isättningen av dina extensions om det inte görs i vår egen salong i Aalborg.

GRATIS LEVERANS

Vid köp med ett totalt värde på mer än 699kr (efter eventuella rabatter) har du rätt till gratis frakt när paketet skickas till utlämningsställe. Detta gäller endast beställningar med mottagaradress i Sverige.

ÅNGERRÄTT

Myextensions ger en 30-dagars ångerrätt, giltig från den dag du mottar varan. Om du ångrar köpet måste Myextensions meddelas senast 30 dagar efter dagen du mottog varan. Du har en skyldighet att returnera produkten i samma skick och mängd som den mottogs, detta gäller även förpackning- och informationsmaterial till produkten. Detta gäller hårförlängningar: Dessa returneras / kan inte bytas om håret har packats upp eller provats. Du står själv för kostnaderna för att returnera produkten. Du kan INTE ångra ett köp genom att vägra att ta emot försändelsen, detta tolkas inte som en utövande av ångerrätten om du inte samtidigt tydligt meddelar Myextensions att du vill annullera köpet.

När du köper en extensionskurs har du en 14-dagars ångerrätt. Efter det är din anmälan till kursen bindande och du kan inte ångra eller returnera ditt köp. Om du inte deltar i kursen återbetalas inte beloppet för kursen. Myextensions förbehåller sig rätten att avboka kursen vid för få anmälningar. Vid avbokning kommer kursbeloppet att återbetalas till dig.

GÅVA NÄR DU KÖPER ÖVER ETT VISST BELOPP

Om du har fått en gåva i samband med ditt köp (eftersom ditt köp överstiger ett visst belopp) och vill returnera dina köpta produkter, måste också gåvan returneras tillsammans med de andra produkterna. Om du bara vill returnera delar av ditt köp (så att din totala beställning inte längre överstiger det belopp som berättigar dig till gåvan) måste gåvan returneras tillsammans med de oönskade produkterna. Om gåvan inte returneras avräknas priset på gåvan mot det belopp som ska återbetalas till dig. Dessa gåvor kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter - till exempel återförsäljarrabatt.

PRIS & BETALNING

På Myextensions har du möjlighet att betala med Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Electron, ApplePay och Klarna. Orderbeloppet dras när beställningen skickas från vårt lager. Alla priser i Myextensions webbshop (www.myextensions.se) är inkl. moms men exkl. porto / frakt.

Prissänkningar i samband med kampanjer gäller inte presentkort, redan rabatterade varor, kurser och behandlingar i salongen.

På ditt kontoutdrag kommer "Myextensions" att vara en del av beskrivningen bredvid det betalda beloppet.

Myextensions förbehåller sig rätten att annullera en order vid skrivfel, prisfel, tekniska fel eller slutsålda varor.