Kan jag ha extensions i kort hår?

Vill du förlänga håret med extensions? Men du är i tvivel om ditt eget hår är för kort för att göra det? Läs om extensions i kort hår på den här sidan.

Hur långt måste mitt hår vara för att ha extensions?

Vår rekommendation är att ditt eget hår ska vara minst 15-20 cm långt när du ska applicera hårförlängningar. Om ditt hår är kortare än så blir det svårt att göra en naturlig övergång mellan dina extensions och ditt eget hår och du får inte ett resultat som ser naturligt ut. Därför är det värt att vänta på att ditt hår blir lite längre.

Få långt hår med en peruk

Om ditt hår är för kort för extensions och du inte kan vänta tills det blir längre, kan du få långt och vackert hår med våra peruker. Du kan enkelt använda våra peruker även om du har hår på huvudet, och de är speciellt utvecklade för att vara särskilt sköna att ha på sig och se extra naturliga ut. Med en peruk kan du få exakt det hår du drömmer om på bara några minuter.

Myextensions peruk till kort hår

Extensions i kort hår före & efter

Är ditt hår ca. 15-20 cm lång kan du få ett riktigt fint resultat med hårförlängningar. Titta bara på dessa vackra före- och efterbilder av förlängningar i kortare hår.

Extensions i kort hår före och efter

Extensions i kort hår före och efter

Extensions i kort hår före och efter