Hur länge håller hair extensions?

Hur länge kan du förvänta att du kan använda dina hair extensions? Och hur kan du säkra dig att håret håller så länge som möjligt? Denna sida berättar att du behöver veta om hållbarheten på dina extensions.

Så länge håller våra hair extensions

Hos Myextensions kan du får hair extensions i två olika hårkvaliteter: Original Quality och Luxury Quality. Båda kvaliteterna är av 100% äkta hår av hög kvalitet, men de skiljer sig åt i hållbarhet. Vårt hår i Original Quality har varit igenom en hårdare kemisk färgningsprocess än våra extensions i Luxury Quality, så därför är det skillnad i hårets hållbarhet.

Våra hårkvaliteters hållbarhet
Vid daglig användning kan du förvänta dig en hållbarhet på upp till 6 månader på våra Original Quality extensions, och upp till 2 år för Luxury Qulity extensions.

Mörkt hår håller längst
Du bör räkna med att de ljusaste hair extensions vanligtvis inte har lika lång hållbarhet som de mörkare färgerna har. Det ljusa håret genomgår nämligen en längre färgningsprocess under produktionen, vilket kan påverka och förkorta hållbarheten lite, och göra att håret behöver extra vård. Du ska dock inte tvivla på att våra extensions i ljusa färger också håller riktigt hög kvalitet.

Förläng livet med ordentlig skötsel

Om du vill njuta av ditt löshår så länge som möjligt är det viktigt att du tar hand om det ordentligt. Rätt hårvårdprodukter ser till att dina extensions känns läckra, och inte minst att håret håller sig friskt, så att du kan använda det längre.

Den bästa hårvården för extensions
Vi rekommenderar att du använder serien ”True Soft” från Maria Nila, då vi helt enkelt vet att de alltid fungerar. Tänk också på att använda värmeskydd i håret om du stylar det med värme, eftersom värmen annars kan förkorta hårets hållbarhet.

Hårvårdsprodukter till hair extensions

Flytta upp permanenta hårförlängningar

Hur länge håller en permanent applicering?
Har du applicerat våra mer permanenta typer av löshår som hårtrens, tape extensions, nail hair / keratin extensions eller microring extensions? Du kan förvänta dig att själva appliceringen vanligtvis håller ca. 2 månader innan det är dags att flytta upp det. En uppflyttning innebär att du tar ut dina extensions och applicerar dem igen, så att det blir nytt och fräscht.

Flytta upp dina extensions regelbundet
Det är viktigt att du får dina extensions uppflyttade ca. varannan månad för att hålla ditt eget hår och dina extensions friska. Dina extensions växer ut tillsammans med ditt eget hår och om de får växa ut för långt finns risken att fästet börjar tova sig. Och det kan skada både ditt eget hår och dina extensions. Därför förlänger du faktiskt hållbarheten på dina extensions om du får dom uppflyttade regelbundet.