Vad är en hair topper?

Är du osäker på vad en hair topper egentligen är? Och kan det vara en bra lösning till dig och ditt hår? På denna sida hittar du svaret.

Hair toppers - perfekt till tunt hår

Man kan kalla en hair topper för en perfekt mix mellan peruk och hair extensions. Till skillnad från en peruk täcker inte en hair topper inte allt ditt hår, den täcker endast toppen, och blandas ihop med ditt eget hår i längderna. Och hair extensions göms ju under ditt egna hår, medan en hair topper sitter fast ovanpå håret, så du behöver inte tänka på att den ska täckas av ditt egna hår. Med en hair topper kommer ditt hår att se fylligt och härligt ut, både på toppen och i längderna.

Enkel och behaglig att använda
En hair topper sätts fast uppe på ditt huvud med små skonsamma clips. När du väl har tagit på dig din hair topper några gåner så är det lekande lätt och tar inte mer än någon minut. Det är därför inte det minsta besvärligt att använda en hair topper. Och när den först är på, märker du knappt att du har den på. Våra hair toppers är nämligen tillverkade i behagliga och andningsbara material, som inte generar din hårbotten.

Vem kan använda en hair topper?

En hair topper är en perfekt lösning till alla som önskar sig mer fyllighet och volym uppe på huvudet. Våra hair toppers är tillverkande med en hjässa som liknande din egen, och man kan därför inte se att du har den på. Det enda man tänker på är att du fått en fin, naturlig volym och fyllighet, uppe på huvudet och i längderna. Hair toppers passar speciellt bra till dig som har mycket tunt hår uppe på huvudet, eller om du har fläckvis skallighed.

Du har tunt eller genomskinligt hår
Är ditt hår mycket tunt eller nästintill genomskinligt? Och är det nästan omöjligt att för dig att gömma hair extensions under ditt egna hår? En hair topper är då som gjort för dig. Den ger dig nämligen fint och fylligt hår du tidigare bara drömt om, utan att behöva oroa dig för att någon ser att det är en hair topper. Och du kan vara lugn, det är inte skadligt för ditt eget hår att använda en hair topper. Faktiskt upplever många kunder att deras hår får mer ro, slits mindre och blir friskare.

Silk base hair topper
Hair topper med clips till tunt hår

Du upplever fläckvis håravfall
Upplever du delvis håravfall och kala fläckar kan en hair topper vara en perfekt lösning till dig. Den ger dig nämligen möjlighet att dölja de kala fläckarna, utan att täcka hela ditt hår så hair toppern blandas med dina egna längder. Det är dock viktigt att du har tillräckligt med hår i de områden där clipsen ska fästas i ditt hår, annars blir det svårt att få hair toppern att hållas på plats. Om detta inte är fallet, är det bättre att du kikar på en peruk istället som sitter ordentligt fast, oavsett om du har lite, eller inget hår på huvudet. Se vårt sortiment av peruker här.