Peruk av äkta eller syntetiskt hår?

Det kan vara svårt att bestämma sig om en peruk av äkta hår eller syntetiskt hår är det rätta valet för dig och dina behov. Denna guide berättar om skillnaden mellan de olika perukerna så att du lättare kan fatta ett beslut, och hittade den som passar dig och dina behov bäst.

Äkta och syntetiska peruker

Vi erbjuder två olika peruker, nämligen peruker av syntetiska fibrer och peruker av äkta hår. Skillanden mellan de olika typerna hittar du på priset, kvaliteten och möjligheten till att styla håret.

Vad är skillnaden?
Våra peruker av äkta hår är av den allra bästa kvalitet, så de har en mycket längre hållbarhet än syntetiska peruker. Och de ger en mer naturlig look. De syntetiska perukerna har den stora fördelen med att frisyren är densamma, även efter att ha blivit tvättad, medan en peruk av äkta hår uppför som ditt vanliga hår och kräver mer styling.

Peruk av äkta hår

Äkta peruker - det kvalitetsmedvetna valet

- Äkta hår av högsta kvalitet
- Känns och ser ut som ditt eget hår
- Lång hållbarhet på upp till flera år
- Ger en mycket naturlig look


Våra peruker av äkta hår är perfekta till dig som önskar en peruk du kan använda varje dag, och som känns och ser ut som ditt eget hår. Perukerna är tillverkade av äkta hår i bästa kvalitet med lång hållbarhet, så därför får du en peruk du kan använda i upp till flera år. Våra äkta peruker ser otroligt verklighetstrogna ut, och kan stylas som ditt eget hår.

Syntetiska peruker - det prismedvetna valet

- Perfekt till tillfällig användning
- Håller frisyren bra
- Kräver minimalt med styling och skötsel
- Ett billigare alternativ till äkta peruker


Våra syntetiska peruker är ett riktigt bra val för dig som inte testat peruk tidigare, eller om du endast ska använda den ibland, eftersom det är betydligt billigare än våra peruker av äkta hår. Våra syntetiska peruker har en lång hållbarhet om du inte använder den varje dag. Och de är tillverkade av ett värmetåligt material, så du kan styla den med svag värme (max 110 grader).

Peruk av syntetiskt hår