Vem kan använda peruk?

Peruker är en trend, som kommit för att stanna. Men vem kan egentligen använda en peruk. Ta reda på om peruker är något för dig, på denna sida.

Kan jag använda peruk?

JA! Peruker kan använda av alla, oavsett om du har tjockt hår, tunt hår, upplever håravfall eller inte har något hår alls. Oavsett anledning du har att bära peruk, så kan du hitta en peruk hos oss, som skulle passa just dig och dina behov.

Naturliga peruker till alla
Våra peruker är utvecklade med fokus på att det ska se så naturliga ut som möjligt och samtidigt vara behagliga att ha på. Perukerna finns i fler olika modeller, som stilmässigt passar trenderna. Med en peruk kan alla få sitt drömhår. Läs vidare och få flera bra anledningar till att bära peruk.

Uppdatera din look med en peruk

Med en peruk kan du få precis det hår, du drömmer om. Det är endast fantastin som sätter gränser. Och alla färger, längder och frisyrer är en möjlighet.
Därför är peruker helt perfekta till dig som önskar att ändra din look, från dag till dag. Och dessutom har det blivit mer trendigt att använda peruker som ett "fashion statement". Varför inte ändra din hårlook från dag till dag, på samma sätt som du ändrar outfit, accessoarer, make up och nagellack?

Peruker till tunt hår
Har du mycket tunt och nästa genomsklinligt hår som gör det svårt att gömma hair extensions? Då kan en peruk bli din nya bästa vän. Den ger nämligen den fyllighet du kanske går och drömmer om, utan att du ska bekymra dig om att man kan se det. Om du önskar att även ditt egna hår ska synas kanske du ska överväga en hair topper, som är en mindre peruk som bara täcker toppen av ditt hår, och som naturligt blandas samman med ditt egna hår. Se vårt sortiment av hair toppers här.

Myextensions fashion peruker
Peruker till cancerpatienter

Peruker till cancerpatienter

Har du tappat ditt hår under cellgiftsbehandlingen? Med en peruk kan du få tillbaka känslan av ditt hår. Och våra peruker är designade så de ser otroligt naturliga ut, och är behagliga att ha på. Du har möjlighet att få rekvisition till peruk genom ditt sjukhus/vårdgivare, om du upplever håravfall i förbindelse med cancerbehandling.

Peruker till håravfall, alopecia och fläckvis håravfall
Upplever du håravfall eller fläckvis håravfall i förbindelse med alopecia, stress eller annan sjukdom? Oavsett om du har kala fläckar eller inte alls har något hår hvar kan du få det hår du drömmer om med våra verklighetstrogna peruker. Om du upplever långvarigt problem med håravfall som påverkar din livskvalitet, har du möjlighet att söka om ersättning till en peruk eller hair topper via din Region.